Dizi polatın üzerine kurulmuş olduğu için zaten Çakırla polatın yükselmesi arasında bi ilişki olbileceğini düşünmüyorum açıkçası..Ama çakır ölmeseydi polatla ikisi bitirici güç unsuru olurlardı kesin..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dizi polatın üzerine kurulmuş olduğu için zaten Çakırla polatın yükselmesi arasında bi ilişki olbileceğini düşünmüyorum açıkçası..Ama çakır ölmeseydi polatla ikisi bitirici güç unsuru olurlardı kesin..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evet babanın yeri ayrı çakırın yeri ayrıydı
Çakır ölmeseydi de yükselecekti en az bu kadar bence...
birlikte yukselirdiler onlar ayrilmaz bir ikili'iydiler
Sanmıyorum bu kadar yükseleceğini...Çakır'ın yeri başka
Olabilirdi niye olmasın...Çakırın can dostuydu Polat...
Hemde çok çok mükemmel olurdu dizinin gidişatı açısından..
![]()
UNUTULMAZ ELİF POLAT EFSANE AŞKI..SELAM OLSUN TÜM VADİ SEVERLERE..
TacunniSa ~ (25-06-2010), ~ Ca ~ (25-04-2010)
ben düşünmüyorum zaten çakırı polatın daha ön planda olması için diziden çıkardılar diye düşünüyorum.ama polat bence çakır yaşasaydı birlikte yükselirdiler..
Dizi başladığından beri Çakır da Polatta aynı seviyede seviliyordu lakin bir yerden sonra tarafım Polat oldu sadece Çakırında ölmesi gerekiyordu öldü.Ölmemiş olsa dahi Polat her daim önde olurudu kesinlikle kahramanımız o çünki![]()
Dostumda Sensin, Sevdıgımde Sensin, Herseyımde Sensin ELİF
yükselemezdi bence.çünkü polat çakır sayesinde tanındı.çakır yaşarken polat sürekli 2.pladaydı.tamam yine gçlüydü fakat çakırın varlığından dolayı onu geçemiyodu.ama çakır öldükten sonra meydan tamamen polata kaldı buda polatın bu kadar yükselmesine neden oldu.
فَإِنِّي قَرِيبٌDedim Çok Yanlızım Dedi:Ben ki Sana Çok Yakınım''Bakara Suresi-186.ayet''eski nick:suskun444
Bana göre yükselecekti .Hatırlarsanız çakır diye birşey yoktu çakır tesadüfen girdi Polat'ın hayatına o olmasaydıda aynı yöntemle gelişecekti zaten.